محال است با شنیدن اسم شهر رشت به ترشی تره و غذاهای محلی این شهر فکر نکنم. در آخرین سفرم به این شهر با طرز تهیه مرغ ترش و طرز تهیه ترشی تره رشت آشنا شده بودم. چندماهی میشود که هردوی این غذاها به عضو ثابت برنامه غذایی ماهانهام اضافه شدهاند. اگر شما هم قصد آشنایی با طرز تهیه ترشی تره را دارید در این مقاله از دیجیکالا مگ همراه من باشید. این غذا را میتوانید در کمتر از دو ساعت آماده کنید.
مواد لازم برای تهیه ترشی تره
در جدول زیر مواد لازم طرز تهیه ترشی تره غذای شمالی برای دو نفر نوشته شده است:
| عنوان | مقدار |
| اسفناج | ۱۶۰ گرم |
| جعفری | ۲۵ گرم |
| گشنیز | ۲۵ گرم |
| تره | ۳۰ گرم |
| نعنا | ۱۰ گرم |
| کره | ۱ قاشق غذاخوری سرپر |
| برنج نیمدانه | یکهشتم پیمانه |
| تخممرغ | ۲ عدد |
| سیر | ۱ بوته |
| آب | ۳ پیمانه |
| آب نارنج، نمک، روغن، فلفل سیاه و زردچوبه | به مقدار لازم |
وسایل لازم برای تهیه ترش تره
قبل از مطالعه طرز تهیه ترشی تره شمالی لازم است وسیلههای زیر را آماده کنید:
| وسیله | تعداد |
| چاقوی تیز | ۱ عدد |
| تخته آشپزخانه | ۱ عدد |
| قابلمه سایز متوسط | ۱ عدد |
| کاسه آبگوشتخوری | ۱ عدد |
| بشقاب کوچک | ۱ عدد |
| تابه کوچک | ۱ عدد |
طرز تهیه ترشی تره
اگر با طرز تهیه باقالی قاتق آشنا باشید، طرز تهیه ترشی تره رشتی برایتان ساده خواهد بود. برای تهیه این غذا کافی است مراحل زیر را سپری کنید:
- آماده کردن مواد اولیه: سبزیهای شستهشده را روی تخته آشپزخانه قرار دهید و ریز و ساتوری کنید. برنج را در کاسه آبگوشتخوری بریزید. سیر را در بشقابی کوچک قرار دهید و ساتوری یا له کنید.

- پخت سبزیجات: سبزی، برنج و ادویه را همراه با مقداری آب و نمک درون قابلمه بریزید. درب قابلمه ببندید و آن را روی حرارت قرار ملایم قرار دهید. در این مرحله سبزی و برنج باید کامل له شوند.
- تفت دادن سیر: سیر لهشده را همراه با مقداری روغن و کره درون تابه بریزید. تابه را روی حرارت کم قرار دهید تا سیرها طلایی شوند.

- افزودن تخممرغ: تخممرغها را به سیر اضافه کنید و مرتب هم بزنید تا گلوله شوند.
- آماده کردن ترشی تره: در این مرحله از طرز تهیه ترشی تره گیلانی، تخممرغ و سیر را به مواد پختهشده درون قابلمه اضافه کنید. پس از یک ربع الی بیست دقیقه ترشی تره شما آماده است.
فوت و فن طرز تهیه ترشی تره
- مانند طرز تهیه ماهی شکمپر، استفاده از سبزی تازه و محلی به خوشمزهتر شدن ترشی تره شما کمک میکند.
- افزودن مقداری کره محلی ترشی تره را خوشعطرتر و خوشطعمتر میکند.
- برای ترشتر شدن این غذا میتوانید مقداری آلوچه یا گوجه سبز به آن اضافه کنید.
- تفت دادن سبزیها باعث تغییر طعم و خواص آنها میشود. بهتر است قبل از اضافه کردن سبزی به ترشی تره آنها را تفت ندهید.
- میتوانید ترشی تره را با مقداری کته و سبزی خوردن تازه سرو کنید.
نوشته طرز تهیه ترشی تره اولین بار در دیجیکالا مگ. پدیدار شد.

0 نظرات