در حال بارگذاری
در حال بارگذاری

طرز تهیه آبگوشت خربزه؛ غذای محلی استان سمنان

اگر در فصل تابستان سری به شهر سمنان و روستای لاسجرد بزنید مردم این منطقه با آبگوشت خربزه از شما پذیرایی خواهند کرد. این غذای محلی به کالک قلیه نیز معروف است. طرز تهیه آبگوشت خربزه مشابه آبگوشت معمولی است و برای پخت آن به ۵ الی ۶ ساعت زمان نیاز دارید. در ادامه با

اگر در فصل تابستان سری به شهر سمنان و روستای لاسجرد بزنید مردم این منطقه با آبگوشت خربزه از شما پذیرایی خواهند کرد. این غذای محلی به کالک قلیه نیز معروف است. طرز تهیه آبگوشت خربزه مشابه آبگوشت معمولی است و برای پخت آن به ۵ الی ۶ ساعت زمان نیاز دارید. در ادامه با طرز تهیه این غذای سمنانی برای دو نفر آشنا خواهیم شد. همراه من باشید.

مواد لازم برای تهیه آبگوشت خربزه

عنوان مقدار
گوشت گردن ۲۵۰ گرم
نخود نصف پیمانه
لوبیا چیتی نصف پیمانه
پیاز ۱عدد کوچک
سیب‌زمینی متوسط ۱ عدد
خربزه کوچک ۱ عدد
رب گوجه‌فرنگی ۱ قاشق غذاخوری
سیر (به دلخواه) ۱ حبه
زردچوبه نصف قاشق چای‌خوری
فلفل سیاه و نمک به مقدار لازم
روغن ۲ قاشق غذاخوری

طرز تهیه آبگوشت خربزه

برای تهیه آبگوشت خربزه کافی است مراحل زیر را طی کنید:

  1. آماده کردن مواد: از یک شب قبل نخود و لوبیاها را در ظرف‌های جدا و در مقداری آب خیس کنید. این کار باعث می‌شود نفخ حبوبات گرفته شود.
    برای خرید حبوبات کافی است به سوپرمارکت دیجی‌کالا مراجعه کنید.
  2. سرخ کردن پیاز: پیاز را بشویید. سپس آن را پوست بگیرید و نگینی خرد کنید. روغن را درون قابلمه بریزید و پیازها را درون آن تفت دهید تا خامی آن‌ها گرفته و طلایی شوند. ادویه را به پیاز اضافه کنید و کمی تفت دهید.
  3. اضافه کردن گوشت: گوشت را بشویید و همراه با پیازداغ و ادویه تفت دهید. در این مرحله رب‌گوجه را نیز به مواد اضافه کنید.
  4. اضافه کردن حبوبات: ۳ لیوان آب را همراه با نخود و لوبیای خیس‌خورده به مواد درون قابلمه اضافه کنید. ابتدا شعله گاز باید زیاد باشد تا آب به جوش بیاید. سپس شعله گاز را کم کنید.
  5. اضافه کردن خربزه: خربزه را بشویید و از وسط برش دهید. با استفاده از قاشق خربزه را از پوست جدا و به مواد درون قابلمه اضافه کنید. در این مرحله می‌توانید خربزه را در مخلوط‌کن بریزید و پس از پوره شدن آن را درون قابلمه بریزید.
  6. اضافه کردن سیب‌زمینی و چاشنی‌ها: با جا افتادن آبگوشت می‌توانید سیب‌زمینی‌ها را به غذا اضافه کنید. بسته به سلیقه خود می‌توانید سیب‌زمینی‌ها را با پوست یا به‌صورت پوست‌گرفته‌شده به غذا اضافه کنید. اگر از لیموعمانی استفاده می‌کنید باید لیموها را در این مرحله و همراه با سیب‌زمینی درون قابلمه بریزید. پس از ۱ الی ۲ ساعت آبگوشت خربزه شما آماده است. نوش جان!

اگر به آبگوشت‌ها علاقه دارید مطالعه محتوای طرز تهیه آبگوشت مجلسی را به شما پیشنهاد می‌دهیم. این غذا را می‌توانید در زمستان و روزهای سرد سال سرو کنید.
آبگوشت خربزه غذای محلی سمنان

راز خوشمزه‌تر شدن آبگوشت خربزه

  • استفاده از گوشتی که استخوان و چربی دارد، مانند گوشت گردن باعث خوشمزه‌تر شدن آبگوشت شما می‌شود.
  • برای عطر و طعم بهتر آبگوشت خربزه از مقداری زعفران و آب نارنج استفاده کنید.
  • دارچین و لیموعمانی نیز باعث خوش‌عطرتر و خوش‌طعم‌تر شدن آبگوشت خربزه می‌شود.

نوشته طرز تهیه آبگوشت خربزه؛ غذای محلی استان سمنان اولین بار در دیجی‌کالا مگ. پدیدار شد.

Sina Farahi

برچسب ها:
digikala

دیجی کالا

digikala
دیجی‌کالا مگ - منبع جامع اخبار و مقالات تخصصی در حوزه‌های تکنولوژی، بازی‌های کامپیوتری، فرهنگ‌ و هنر، سلامت و زیبایی و سبک زندگی.
مشاهده همه پست ها

0 نظرات

ارسال نظرات

آخرین نظرات