در حال بارگذاری
در حال بارگذاری

طرز تهیه ترشی بادمجان شکم پر خوشمزه

با آمدن فصل پاییز بساط تهیه انواع ترشی در منزل ما پهن می‌شود. همیشه یک طبقه از یخچال را به شیشه‌های ترشی اختصاص می‌دهم. این‌بار بعد از مطالعه طرز تهیه ترشی لیمو ترش و آماده کردن آن سراغ ترشی بادمجان شکم‌پر رفتم. ترشی‌ای که عطر سبزیجات آن هوش از سر آدم می‌برد. در این مقاله

با آمدن فصل پاییز بساط تهیه انواع ترشی در منزل ما پهن می‌شود. همیشه یک طبقه از یخچال را به شیشه‌های ترشی اختصاص می‌دهم. این‌بار بعد از مطالعه طرز تهیه ترشی لیمو ترش و آماده کردن آن سراغ ترشی بادمجان شکم‌پر رفتم. ترشی‌ای که عطر سبزیجات آن هوش از سر آدم می‌برد. در این مقاله از دیجی‌کالا مگ طرز تهیه این ترشی را کامل توضیح داده‌ام. پیشنهاد می‌کنم برای تهیه این دسر همراه من باشید.

مواد لازم برای تهیه ترشی بادمجان شکم‌پر

در جدول زیر مواد لازم برای ۱ کیلو ترشی بادمجان شکم‌‌پر نوشته شده است. برخی از مواد این ترشی با مواد استفاده شده در طرز تهیه ترشی بندری یکسان است.

عنوان مقدار
بادمجان کوچک ۱ کیلوگرم
سرکه ۱ لیوان
سبزی معطر، ترکیبی از ترخون، نعناع، جعفری، مرزه و گشنیز ۵۰۰ گرم
هویج ۲ عدد
سیر ۴ حبه
فلفل سبز یا قرمز تند ۳ یا ۴ عدد
نمک، فلفل سیاه، زردچوبه و گل‌پر به مقدار لازم

وسایل لازم برای تهیه ترشی بادمجان شکم‌پر

در جدول زیر وسایل لازم برای تهیه ترشی بادمجان شکم‌پر نوشته شده است:

ابزار تعداد
چاقوی تیز ۱ عدد
تخته آشپزخانه ۱ عدد
قابلمه ۱ عدد
میکسر ۱ عدد
قاشق ۲ عدد
سبد استیل یا پلاستیکی ۱ عدد
ظرف غذای پلاستیکی بزرگ ۱ عدد

طرز تهیه ترشی بادمجان شکم‌پر

طرز تهیه ترشی بادمجان شکم‌پر کمی مشابه طرز تهیه ترشی مخلوط است. برای تهیه آن کافی است مراحل زیر را سپری کنید:

  • آماده کردن بادمجان‌ها: مانند طرز تهیه ترشی بادمجان، بادمجان‌ها را بشویید و روی پارچه‌ای تمیز قرار دهید تا آب اضافه‌شان جمع شود. پس از خشک‌شدن دور کلاهک‌ها را برش دهید و از بادمجان جدا کنید.
  • آماده کردن سبزیجات: سبزیجات را هم بشویید و روی همان پارچه پهن کنید تا خشک شوند. هویج و سیر را بشویید و پوست بگیرید.

ادویه ترشی بادمجان

  • پخت بادمجان: روی بادمجان را با چاقویی تیز بشکافید. بادمجان نباید کامل برش بخورد. سپس بادمجان‌ها را کف قابلمه بچینید و مقداری آب و ۱ لیوان سرکه به آن اضافه کنید. قابلمه را روی حرارت قرار دهید تا بادمجان‌ها کمی نرم شوند.

پخت بادمجان شکم پر

  • خرد کردن سبزیجات شکم‌پر: سیر، فلفل، هویج پوست گرفته‌شده و سبزی را درون غذاساز بریزید و خرد کنید. سبزیجات خردشده را درون کاسه‌ای بریزید و فلفل سیاه، زردچوبه و پودر گلپر را به آن اضافه کنید و هم بزنید.
  • آبکشی بادمجان‌ها: پس از آن‌که پوست بادمجان‌ها کمی چروک شد قابلمه را از روی حرارت بردارید و بادمجان‌ها را درون آبکش بریزید. پس از خنک‌شدن بادمجان‌ها را کمی با دست فشار دهید.
  • پرکردن شکم بادمجان‌ها: بادمجان‌ها را روی تخته آشپزخانه بچینید. شکم آن‌ها را باز و درونشان را با سبزیجات پر کنید.
  • افزودن سرکه به بادمجان‌ها: بادمجان‌ها را درون ظرف غذا بچینید. یک لیوان آب جوشیده سردشده، دو لیوان سرکه سفید و دو قاشق غذاخوری نمک را با یکدیگر ترکیب کنید و آرام روی بادمجان‌ها بریزید. درب ظرف را محکم ببندید و داخل یخچال قرار دهید. پس از دو هفته ترشی شما جا می‌افتد.

اگر به ترشی‌های سبزیجات علاقه دارید، مطالعه طرز تهیه ترشی بامیه را به شما پیشنهاد می‌دهیم.

نکات طرز ترشی بادمجان شکم‌پر

  • قبل از خرد کردن سبزیجات از خشک‌شدن آب آن‌ها مطمئن شوید. در غیر این‌صورت ترشی شما کپک خواهد زد.
  • اگر به رب انار علاقه دارید می‌توانید در طرز تهیه ترشی بادمجان شکم پر شمالی از آن استفاده کنید. برای تهیه این ترشی کافی است سبزیجات شکم‌پر را با رب انار مخلوط کنید.
  • برای خوشمزه‌تر شدن ترشی دانه‌های فلفل سیاه، سیاه‌دانه و گلپر را آسیاب نکنید.
  • آسیاب کردن فلفل قرمز خشک باعث تندتر شدن ترشی شما می‌شود.
  • اگر به ترشی‌هایی با طعم ملس علاقه دارید می‌توانید سرکه را با مقداری شیره انگور ترکیب کنید.

نوشته طرز تهیه ترشی بادمجان شکم پر خوشمزه اولین بار در دیجی‌کالا مگ. پدیدار شد.

Sina Farahi

برچسب ها:
digikala

دیجی کالا

digikala
دیجی‌کالا مگ - منبع جامع اخبار و مقالات تخصصی در حوزه‌های تکنولوژی، بازی‌های کامپیوتری، فرهنگ‌ و هنر، سلامت و زیبایی و سبک زندگی.
مشاهده همه پست ها

0 نظرات

ارسال نظرات