بهمحض اینکه سرما میخورم یا سیستم ایمنی بدنم ضعیف میشود دوستم با قابلمهای از سوپ ماهیچه سر از منزلم در میآورد. همیشه میگوید:« چیز مقوی نمیخوری که بدنت خالی میکنه دیگه». آخرینبار مواد سوپ را از خانهاش آورده بود. مراحل تهیه این غذا مشابه طرز تهیه سوپ برای سرماخوردگی است و در دوران بیماری بدن را تقویت میکند. برای آشنایی با طرز تهیه سوپ ماهیچه خوشمزه در این مقاله از دیجیکالا مگ همراه من باشید.
مواد لازم برای تهیه سوپ ماهیچه
وسایل لازم برای تهیه سوپ ماهیچه
طرز تهیه سوپ ماهیچه
نکات طرز تهیه سوپ ماهیچه
مواد لازم برای تهیه سوپ ماهیچه
در جدول زیر مواد لازم برای طرز تهیه سوپ ماهیچه برای بیمار مناسب چهار نفر نوشته شده است:
| عنوان | مقدار |
| ماهیچه با قلم | ۵۰۰ گرم |
| پیاز متوسط | ۱ عدد |
| هویج | ۴ عدد |
| گوجهفرنگی درشت | ۳ عدد |
| فلفل دلمهای قرمز | ۱ عدد |
| لیمو ترش تازه | ۲ عدد |
| سبزی تازه، ترکیبی از گشنیز و جعفری | ۱۵۰ گرم |
| بلغور گندم | ۱ پیمانه |
| برنج نیمدانه | ۳ قاشق غذاخوری |
| جودوسر پرک | ۳ قاشق غذاخوری |
| زردچوبه | ۱ قاشق چایخوری |
| پودر پاپریکا | نصف قاشق چایخوری |
| نمک | به مقدار لازم |
| روغن | مقداری |
وسایل لازم برای تهیه سوپ ماهیچه
| وسیله | تعداد |
| ملاقه | ۱ عدد |
| قابلمه | ۱ عدد |
| تابه | ۱ عدد |
| تخته آشپزخانه | ۱ عدد |
| چاقوی تیز | ۱ عدد |
| رنده | ۱ عدد |
| آبکش | ۱ عدد |
| بشقاب | ۲ عدد |
طرز تهیه سوپ ماهیچه
روش تهیه سوپ ماهیچه مشابه طرز تهیه سوپ سبزیجات است. برای تهیه این سوپ در منزل کافی است مراحل زیر طی کنید:
- آمادهکردن مواد: پیاز را پوست بگیرید و نگینی خرد کنید. هویجها را پوست بگیرید و در بشقابی دیگر همراه با فلفل دلمهای خرد کنید. گوجهفرنگیها را هم بشویید و با قسمت درشت رنده کنید. اگر سبزی خردشده تهیه نکردهاید باید سبزیها را بشویید و پس از خشک شدن آنها را ساتوری کنید.
- تفت دادن مواد: درون تابه مقداری پروغن بریزید. پیاز خردشده را به آن اضافه کنید و تفت دهید. پس از طلایی شدن پیاز زردچوبه و پودر پاپریکا را به آن اضافه کنید. در این مرحله ماهیچه را به پیاز اضافه کنید و تفت دهید تا رنگ آن تغییر کند. مراقب باشید گوشت بیشازحد سرخ نشود.
برای خرید ماهیچه کافی است به سوپرمارکت دیجیکالا مراجعه کنید. - افزودن آب: مواد تفتدادهشده را به قابلمه منتقل کنید و ۸ پیمانه آب جوش به آن اضافه کنید. در قابلمه را بگذارید. دو ساعت بعد گوشت ماهیچه کاملا میپزد.
- افزودن سبزیجات و بلغور: پس از پخت ماهیچه، هویج، بلغور گندم، برنج نیمدانه و جو دو سر پرک را به مواد سوپ اضافه کنید. این مرحله حدودا ۵۰ دقیقه طول میکشد. پس از پخت غلات و برنج، فلفل دلمهای خردشده و گوجهفرنگی را به مواد اضافه کنید. ۲۰ دقیقه بعد سوپ شما آماده است. نوش جان!
اگر به سوپهای شیرین و تند علاقه دارید مطالعه طرز تهیه سوپ شیر را به شما پیشنهاد میدهیم.

نکات طرز تهیه سوپ ماهیچه
- در طرز تهیه سوپ ماهیچه با عدس، عدسها را در قابلمهای جدا بپزید. برخی از عدسها دیرپز هستند و ممکن است باعث لعاب نداشتن سوپ شما شوند.
- برای پرکالریتر شدن سوپ میتوانید طبق روش طرز تهیه سوپ ورمیشل، در مرحله آخر حدود ۵۰ گرم ورمیشل (رشته نازک سوپ) اضافه کنید. مهمترین نکته در طرز تهیه سوپ ماهیچه با رشته، همزدن رشته با چنگال است. درغیراینصورت ممکن است رشتههای سوپ به یکدیگر بچسبند و خمیری شوند.
- استفاده از مقداری جو، مخصوصا بلغور آن باعث غلیظتر شدن سوپ شما میشود. در طرز تهیه سوپ ماهیچه با جو، جو را با دقت پاک کنید تا سنگریزه و شن نداشته باشد.
- اگر به گوشت علاقهای ندارید، میتوانید ماهیچه را پس از پخت با مخلوطکن یا گوشتکوب برقی پوره و به سوپ اضافه کنید.
در نهایت؛ تهیه سوپ ماهیچه به زمان زیادی نیاز دارد. برای آنکه سوپ بهتر بپزد میتوانید ماهیچه را همراه با مقداری زردچوبه و آب در قابلمهای مجزا بپزید. این سوپ را میتوانید در زمان سرماخوردگی یا پس از عملهای جراحی سرو کنید تا سیستم ایمنی بدن شما تقویت شود.
نوشته طرز تهیه سوپ ماهیچه اولین بار در دیجیکالا مگ. پدیدار شد.

0 نظرات