پس از سالها دوستانم را به منزلم دعوت کرده بودم. چند روز قبل از آمدن مهمانها فهرستی از غذاهای سرد برای مهمانی عصرانه تهیه کردم. قرار بود در کنار غذاها سالاد و نوشیدنی هم تدارک ببینم. انتخاب کردن از میان آن همه خوراکی خوشمزه سخت بود. اما باید چیزهایی درست میکردم که اکثریت از سرو کردنش لذت ببرند. مهمانی که برگزار شد همه بابت عصرانه برای مهمانی دوستانه که تهیه کرده بودم تشکر کردند. اگر شما هم دغدغه تهیه انواع غذاهای سرد برای مهمانی را دارید در این مقاله از دیجیکالا مگ همراه من باشید.
غذای سرد فوری و ساده
اکثر اوقات وقتی زمانمان محدود است کنسروها و غذاهای فرآوریشده بهترین راه برای تهیه عصرانه هستند. اما با مطالعه این بخش میتوانید انواع غذای ساده برای دورهمیهای دوستانه خود را تهیه کنید. بسیاری از این غذاها در کمتر از یک ساعت تهیه میشوند.
1. حمص
حمص یکی از سادهترین و مقویترین غذاهای لبنانی است که میتوانید در وعدههای مختلف آن را سرو کنید. برای تهیه این غذا به ارده، نخود خام، روغن زیتون و سیر نیاز خواهید داشت. از شب نخودها را در مقداری آب خیس کنید تا نفخ آن گرفته شود. سپس همراه با سیر و ارده در مخلوطکن بریزید تا پورهای از نخود داشته باشید. در طرز تهیه حمص میتوانید مقداری پاپریکا نیز به غذای خود اضافه کنید.
2. سالاد ماکارونی
سالاد ماکارونی انواع مختلفی دارد. در سادهترین حالت میتوانید ماکارونیها را بپزید و پس از آبکشی با مقداری خیارشور، هویج و سیبزمینی پخته ترکیب کنید. برای چاشنی این غذا میتوانید از آویشن، فلفل سیاه، سس مایونز و مقداری آبلیمو استفاده کنید. برخی از افراد در طرز تهیه سالاد ماکارونی از مرغ آبپز و تخممرغ آبپز استفاده میکنند.
3. پوره سیبزمینی
پوره سیبزمینی یکی از سادهترین غذاهاست که تهیه آن زحمت زیادی ندارد. کافی است سیبزمینیها را آبپز کنید. مقداری پیاز داغ تهیه کنید و سیبزمینیها را با آن تفت دهید. برای خوشرنگ و خوشطعم شدن این غذا پس از تفت دادن پیازها مقداری نعنا و زردچوبه به آن اضافه کنید.
4. کیک سرد مرغ
در طرز تهیه کیک سرد مرغ به مقداری مرغ آبپز و سیبزمینی آبپز نیاز دارید. هردو ماده غذایی را در مخلوطکن بریزید و خوب هم بزنید. پس از آنکه پورهای یکدست آماده شد خیارشور خردشده و پیازچه خردشده را به مواد اضافه کنید. کیک سرد مرغ با سس مایونز و مقداری فلفل سیاه طعمدار میشود. غذا را برای یک الی دو ساعت در یخچال قرار دهید تا طعم سس به جان آن بنشیند.
5. سوپ سرد هلو
سوپ سرد هلو خلاف اسمش نوعی دسر سرد محسوب میشود. برای تهیه آن کافی است هلوی پوستگرفتهشده را همراه با ماست، عسل و مقداری دارچین میکس کنید. مواد را درون ظرف دلخواه خود بریزید و سرو کنید.
فینگرفودهای سرد
راحتترین گزینه برای پذیرایی از مهمان غذاهای سرد هستند که نیاز به گرمکردن هنگام سرو ندارند. در این قسمت با انواع فینگرفود که میتوانید برای دورهمیهای خود تهیه کنید آشنا خواهید شد.
6. مافین پیتزا
برای تهیه مافین پیتزا به همان مواد اولیه پیتزا نیاز دارید. تنها تفاوت این دو غذا با هم وجود کاغذ مافین است که میتوانید آن را شیرینیفروشیها یا سوپرمارکت دیجیکالا تهیه کنید. خمیر این مافین دستساز است و میتوانید خودتان در منزل آن را تهیه کنید. تخممرغ، شیر، آرد سفید، قارچ، سوسیس و پنیر پیتزا از مواد لازم برای تهیه این غذا هستند. تقریبا هر دو پیمانه آرد سفید ۱۲ عدد مافین به شما خواهد داد.
7. راتا
راتا از آن دست غذاهایی است که میتوانید با چندین نوع مواد غذایی آن را تهیه کنید. برای تهیه سادهترین نوع راتا به نان تست بزرگ، مرغ آبپز، پنیر خامهای و سیبزمینی آبپز نیاز دارید. تمام مواد به جز نان تست را با یکدیگر درون مخلوطکن بریزید تا پورهای شود. سپس سس مایونز را به آن اضافه کنید. نانها را با قالب دلخواه خود برش دهید و مقداری از غذا را روی هر تکه نان بریزید.
8. رول بادمجان
رول بادمجان را میتوانید هم با برنج و نان و هم بهتنهایی سرو کنید. ترکیبات این غذا مشابه دلمه است. در طرز تهیه دلمه بادمجان از بادمجان قلمی، گوشت چرخکرده، پنیر پتیزا، قارچ، فلفل دلمهای و پیاز استفاده میشود. بادمجانها را باید ورقهای برش و تفت دهید. سایر مواد را نیز تفت دهید. مواد تفتدادهشده را روی بادمجانهای سرخ شده بریزید و هر تکه بادمجان را رول کنید. رولها باید درون قابلمه چیده شوند و مقداری حرارت ببینند تا غذا خوب جا بیفتد.
9. رولت کوکوسبزی
اگر میخواهید عصرانهای تهیه کنید که عطر آن در خانه بپیچد از رولت کوکوسبزی غافل نشوید. برای تهیه این غذا ابتدا باید تخممرغها را خوب هم بزنید تا بافتی یکدست داشته باشند. سپس ادویه و سبزی کوکویی را به آن اضافه کنید و هم بزنید. نان باگ را به عرض دلخواه برش بزنید. مواد کوکو را درون هر تکه نان بریزید. کوکوها را در روغن داغ سرخ کنید.
10. دیپ اسفناج خامهای
دیپ اسفناج غذایی شبیه به سیبزمینی اما خوشمزهتر از آن است. برای تهیه این غذا به اسفناج، سیر، پیاز و ماست چکیده نیاز خواهید داشت. مواد را باید کامل در مقداری روغن تغت دهید و پس از آنکه کامل پخته شدند ماست چکیده و آبلیمو را به آن اضافه کنید. نوش جان!
سالادهای مجلسی
سالادها را هم میتوانید در وعده عصرانه و هم بهعنوان یک وعده غذایی کامل سرو کنید. از پرطرفدارین سالادهای مناسب مهمانی میتوان به موارد زیر اشاره کرد.
11. سالاد سیبزمینی
اگر مهمانهای شما رژیم دارند میتوانید سالاد سیبزمینی را برای آنها تهیه کنید. برای آماده کردن این سالاد به سیبزمینی، خیارشور، مقداری شوید، سس مایونز و ماست سفت نیاز خواهید داشت. مهمترین نکته در طرز تهیه سالاد سیبزمینی استفاده از سیبزمینی آبپزشده و خنک است. گرمای سیبزمینی باعث میشود بافت سس تغییر کند.
12. سالاد اندونزی
سالاد اندونزی را میتوانید تنهایی یا در کنار سایر غذاها سرو کنید. مواد اولیه برای تهیه این سالاد کلمپیچ، کالباس، ذرت مکزیکی، خیارشور و نخودفرنگی است. افزودن آویشن و نخودفرنگی باعث خوشمزهتر شدن سالاد اندونزی میشود. سیبزمینی، ذرت و نخودفرنگی باید بخارپز شوند و پس از خنک شدن با کلم خردشده و سس و چاشنیها ترکیب شوند.
13. سالاد سزار
با تهیه سالاد سزار کافه را به مهمانیهای خود بیاورید. مواد لازم برای تهیه این سالاد عبارتاند از سینه مرغ، کاهو، نان تست، سیر، سس و مقداری پنیر پامزان است. در طرز تهیه سالاد سزار از نان تست سوخاریشده استفاده میشود. اگر نان پروتئینه و چندغله باشد سالاد شما مقویتر خواهد شد.
14. سالاد کینوا مکزیکی
اگر سری به باشگاهها بزنید احتمالا مقداری با مقداری کینوا در بوفه مواجه خواهید شد. برای تهیه سالاد با این دانههای مقوی باید آنها را برای یکربع بخارپز کنید. سپس مقداری سینه مرغ را طعمدار کنید . تفت دهید. در طرز تهیه سالاد کینوا محدودیتی برای استفاده از سبزیجات ندارید. لیمو ترش، هویج و نخودفرنگی از ثابتترین مواد غذایی در تهیه این سالاد است.
15. سالاد بادمجان ایتالیایی
از بادمجان علاوهبر غذا و بورانی میتوانید در تهیه سالاد نیز استفاده کنید. این سالاد از ترکیب بادمجان کبابی، پنیر خامهای، جعفری و مقداری سس مایونز تهیه میشود. تنها کافی است تمام مواد را با یکدیگر ترکیب و نوش جان کنید.
ساندویچهای سرد و کلاب
ساندویچهای سرد پرطرفدارترین غذاهای فروشگاهی هستند. بعضی از این ساندویچها جزو عصرانه ساده و فوری هستند و برخی دیگر به زمان بیشتری برای پخت نیاز دارند. در این بخش با انواع ساندویچ سرد و کلاب برای وعده عصرانه آشنا خواهید شد.
16. ساندویچ سرد برزیلی
ساندویچ سرد برزیلی را میتوانید با مقداری سینه مرغ گریل شده، کاهو خردشده، هویج، کلم سفید و کلم بنفش تهیه کنید. تنها کافی است همه مواد بجز ذرت و کاهو را رنده کنید. مقداری سس به مواد اضافه کنید و مایه ساندویچ را در یخچال قرار دهید. پس از نیمساعت مواد را درون نان باگت بریزید و عصرانه را همراه با عزیزان خود سرو کنید.
17. ساندویچ تخممرغ
ساندویچ تخممرغ غذایی به ظاهر اما پرطرفدار است. تخممرغ، برگ ریحان، نان تست و پنیر خامهای از مواد اصلی این عصرانه هستند. شما میتوانید به دلخواه خود مقداری مغز گردو نیز به این غذا اضافه کنید. پس از آبپز کردن تخممرغ آن را خرد کنید. ریحان و ادویه و پنیر خامهای را با یکدیگر ترکیب و به پنیر خامهای اضافه کنید. در ادامه کافی است مواد را روی نان تست ریخته و نوش جان کنید.
18. ساندویچ قایقی بیکن
برای علاقهمندان به گوشت قرمز ساندویچ قایقی بیکن غذایی محبوب است. در طرز تهیه ساندویچ قایقی بیکن ابتدا بیکنها را باید تفت دهید و سپس مقداری تخممرغ به آن اضافه کنید. در ادامه نیز پنیر پیتزا را روی مواد بریزید و مواد را به نان باگت منتقل کنید. ساندویچها را برای نیمساعت در فر با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد قرار دهید.
19. کلاب ژامبون
درست کردن کلاب ژامبون به کمتر از نیمساعت زمان نیاز دارد. کافی است دور نانهای تست را برش دهید و با وردنه یا لیوانی تمیز روی نانها بکشید تا نازکتر شوند. ژامبون و پنیر چدار را روی نان قرار دهید و نان دیگری روی مواد بگذارید. کلابها را درون مقداری روغن سرخ کنید تا برشته شوند. برای تردتر شدن این غذا میتوانید قبل از سرخ کردن کلابها را در مقداری تخممرغ بغلتانید.
20. کلاب اسنک
نمیشود به خوراکیهای دورهمی فکر کرد و از اسنک غافل شد. بافت ترد این غذا همه را برای میل کردن آن وسوسه میکند. در طرز تهیه اسنک کافی است گوشت چرخکرده را با مقداری پیاز تفت دهید و در دقایق پایانی رب گوجهفرنگی به آن اضافه کنید. مواد را درون نان تست قرار دهید و نانها را برای ده دقیقه در ساندویچساز قرار دهید تا ترد شوند.
دسرهای سرد و نوشیدنیها
مهمانی عصرانه بدون دسر و نوشیدنی نمیشود. حتی اگر چای و شربت در مهمانیهای خود سرو میکنید باز هم جای دسرهای جدید خالی خواهد بود. این بخش راهنمای خوبی برای آشنایی شما با انواع دسرهای سرد مهمانی خواهد بود.
21. شیر ماچای سرد
ماچا نوشیدنی پرآوازه این روزها است که اغلب بهصورت گرم سرو میشود. اما شما میتوانید با افزودن مقداری یخ و آب سرد این نوشیدنی را خنک سرو کنید. در طرز تهیه شیر ماچای سرد به پودر ماچا، شیر عسلی، شیر، آب گردم و آب سرد نیاز خواهید داشت. ابتدا ماچا را دم و سپس با سایر مواد ترکیب کنید. پس از خنک شدن شیر ماچای خود را سرو کنید. نوش جان.
22.آیس کاپوچینو
از هر چه بگذریم نمیتوان از ترکیبات قهوهدار برای مهمانیها گذشت. آیس کاپوچینو از آن دست نوشیدنیهای سادهای است که میتوانید برای مهمانیهای عصرانه خود سرو کنید. کافی است پودر کاپوچینو را با آب و یخ ترکیب و سرو کنید.
23. پاناکوتا
شاید اسم پاناکوتا را بیشتر در روزهای منتهی به شب یلدا شنیده باشید. اما این دسر را میتوانید در تمام فصلهای سال تهیه کنید. طرز تهیه پاناکوتا مشابه طرز تهیه ژله است. از مهمترین ترکیبات پاناکوتا میتوان به شیر، پودر ژلاتین، آب سرد، شکر و خامه اشاره کرد. ابتدا باید پودر ژلاتین را با مقداری آب سرد حل کنید و هم بزنید و به روش بنماری آن را در آب حل کنید. سپس شیر، شکر و خامه را با همزن مخلوط کنید و به روش بنماری حل کنید. مواد را در قالب دلخواهتان بریزید و قالب را برای ۲ ساعت در یخچال قرار دهید تا پاناکوتا سفت شود.
نوشته ۲۳ مدل غذا سرد برای مهمانی عصرانه اولین بار در دیجیکالا مگ. پدیدار شد.
0 نظرات