اگر در مورد غذای ساده و مورد علاقهتان سوال بپرسند احتمالا به سیبزمینی سرخکرده هم اشاره میکنید. مخصوصا اگر سیبزمینیها ترد و چیپسی باشند. تهیه این غذا به روش فستفودها آسان است و به کمتر از یک ساعت زمان نیاز دارد. آماده کردن این غذا سادهتر از طرز تهیه کتلت سیبزمینی است و میتوانید تنها با مقداری سیبزمینی و ادویه آن را در منزل تهیه کنید. برای آشنایی با طرز تهیه سیبزمینی سرخکرده فستفودی در این مقاله از دیجیکالا مگ همراه من باشید.
مواد لازم برای تهیه سیب زمینی سرخکرده
عنوان | مقدار |
سیبزمینی | ۱ کیلوگرم |
سرکه سفید | ۲ قاشق غذاخوری |
نمک | ۱ قاشق غذاخوری |
روغن | ۱ لیتر |
ادویه سیب زمینی سرخ کرده
مواد ادویه سیبزمینی را کامل آسیاب و با یکدیگر ترکیب کنید. در جدول زیر مواد لازم برای تهیه ادویه سیبزمینی سرخکرده نوشته شده است. مقدار هر یک از این مواد را میتوانید به دلخواه خود تغییر دهید.
عنوان | مقدار |
تخم گشنیز | ۴ گرم |
پودر سیر | ۱۰ گرم |
جوز بویا | ۱.۲ گرم |
فلفل عنابی یا فلفل خیلی تند | ۲ گرم |
آویشن | ۴ گرم |
اورگانو | ۴ گرم |
پودر پیاز | ۳۲ گرم |
پودر پاپریکا | ۲۴ گرم |
زیره سبز | ۲ گرم |
فلفل سفید | ۴ گرم |
ریحان خشک | ۲ گرم |
جعفری خشک | ۴ گرم |
طرز تهیه سیب زمینی سرخ کرده پفکی
در طرز تهیه سیبزمینی سرخ کرده فست فودی کافی است مراحل زیر را طی کنید:
- برش دادن: سیبزمینیها را بشویید و پوست بگیرید. با چاقوی ارّهای یا دندانهدار سیبزمینیها را به عرض ۶ میلیمتر برش دهید. خلالهای برشخورده را در کاسهای آب قرار دهید تا هنگام برش دادن بقیه سیبزمینیها تیره نشوند.
برای خرید سبزیجات کافی است به سوپرمارکت دیجیکالا مراجعه کنید. - شستوشو: سیبزمینیها را درون آبکش بریزید و برای ۱۵ الی ۲۰ ثانیه بشویید.
- جوشاندن: درون قابلمهای ۲ لیتر آب سرد، سرکه و نمک بریزید. سیبزمینیها را به آن اضافه کنید.پس از جوش آمدن آب شعله گاز را کم کنید. پس از ۱۰ دقیقه با استفاده از کفگیر سوراخدار سیبزمینیها را از آب خارج کنید. بهتر است سیبزمینیها را درون آبکش نریزید تا له نشوند.
- خشک کردن: درون سینی دستمال آشپزخانهای پهن کنید. سپس سیبزمینیها را برای ۵ دقیقه روی دستمال بچینید تا کامل خشک شوند.
- آماده کردن روغن: درون قابلمهای تا ارتفاع ۳ سانتیمتر روغن بریزید. ارتفاع قابلمه باید حداقل ۱۰ سانتیمتر باشد تا موقع سرخکردن سیبزمینیها روغن آن بیرون نپرد.
- تقسیمکردن مواد: خلالهای سیبزمینی را به ۳ دسته تقسیم کنید.
- گرم کردن روغن: روغن را روی حرارت نسبتا زیاد با دمای ۲۰۵ درجه سانتیگراد قرار دهید.
- مکث ۱۰ ثانیهای: یک سوم از خلالها را با کفگیر سوراخدار درون روغن بریزید. ۱۰ ثانیه صبر کنید. سپس دسته دوم خلالها را به مواد درون قابلمه اضافه کنید. پس از ۱۰ ثانیه دوم باقی خلالها را نیز به روغن اضافه کنید.
- سرخ کردن: خلالهای سیبزمینی باید برای ۵۰ ثانیه در روغن سرخ شوند. در این مدت دوبار سیبزمینیها را با کفگیر سوراخدار هم بزنید.
- خنک شدن مواد: ۳۰ دقیقه صبر کنید تا خلالهای سرخ شده کامل خنک شوند.
- سرخ کردن مجدد: دوباره روغن را روی حرارت قرار دهید. سپس خلالها را برای بار دوم سرخ کنید تا کاملا طلایی و ترد شوند.
- طعمدار کردن: ادویهای که از قبل آماده کردهاید را روی خلالهای سرخ شده بپاشید و سیبزمینیها را همراه با مقداری نمک سرو کنید. نوش جان!
راز خوشمزگی سیب زمینی سرخ کرده فست فودی
- در طرز تهیه سیب زمینی سرخ کرده فقط باید از سرکه سفید استفاده کنید. سرکههای دیگر طعم سیبزمینی شما را تغییر میدهند.
- اگر به سیبزمینیهای تردتر علاقه دارید میتوانید مانند طرز تهیه کوکو سیبزمینی از مقداری آرد استفاده کنید. در طرز تهیه سیب زمینی سرخ کرده با ارد ابتدا سیبزمینیها را به مقداری تخممرغ آغشته کنید و سپس در آرد بغلتانید. پس از آن سیبزمینیها را سرخ کنید.
- جوشاندن سیبزمینی در طرز تهیه سیب زمینی سرخ کرده ساده اهمیت بسیاری دارد. این کار باعث از بین رفتن قند اضافه موجود در سیبزمینی میشود.
- از آنجایی که هنگام پخت سیبزمینی مقداری نمک به آن اضافه میکنید برای سرو این غذا نباید از نمک زیادی استفاده کنید.
منبع
نوشته طرز تهیه سیب زمینی سرخ کرده پفکی فست فودی اولین بار در دیجیکالا مگ. پدیدار شد.
0 نظرات