از روبروی میوهفروشی میگذشتم که چشمم به سبدهای بامیه افتاد. مردم برای خریدش صف کشیده بودند. هرکس ایدهای برای استفاده از این گیاه خوشمزه و ترد داشت. یکی میگفت قرار است برای خورش از آن استفاده کند و دیگری قصد تهیه ترشی بامیه را داشت. خانم مشتری طرز تهیهی ترشی بامیهاش را برای بقیه توضیح میداد و همه مهمترین بخشهای این دستورپخت را داخل تلفنهمراهشان یادداشت میکردند. به نظر ترشی خوشمزهای میرسید. امسال چندمینباری است که ترشی بامیه را در منزل تهیه میکنم و به مذاق همه خوش آمده است. در این مقاله از دیجیکالا مگ طرز تهیه ترشی بامیه را برای شما نیز نوشتهام. این دسر را تهیه و همراه با غذاهای خود سرو کنید.
مواد لازم برای تهیه ترشی بامیه
طرز تهیه ترشی بامیه
طرز تهیه ترشی بامیه با گوجه
نکات مهم در طرز تهیه ترشی بامیه
مواد لازم برای تهیه ترشی بامیه
عنوان | مقدار |
بامیه تازه | ۳۰۰ گرم |
سیر | ۴ حبه |
فلفل تند | ۱ عدد |
شوید خشک | ۱ قاشق غذاخوری |
آب | ۳ لیوان |
سرکه سفید | نصف لیوان |
نمک | ۳ قاشق غذاخوری سرخالی |
طرز تهیه ترشی بامیه
طرز تهیه ترشی بامیه با سرکه مشابه طرز تهیه ترشی بندری است. برای تهیه این ترشی کافی است مراحل زیر را سپری کنید:
- آماده کردن بامیه: بامیهها را بشویید. سپس پارچهای تمیز را درون سینی پهن کنید و بامیهها را روی آن بچینید. با این کار آب روی سطح بامیهها کاملا گرفته میشود. در این فاصله سیر و فلفل را نیز بشویید.
- آماده کردن محلول ترشی: آب، نمک و سرکه را درون قابلمهای متوسط بریزید. قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید. کمی صبر کنید تا آب درون قابلمه بجوشد. پس از به جوش آمدن آب، شعله گاز را خاموش کنید و اجازه دهید محلول ترشی کاملا خنک شود.
برای خرید سرکه کافی است به سوپرمارکت دیجیکالا مراجعه کنید. - ترکیب کردن مواد ترشی: بامیهها را عمودی درون شیشه بچینید. سپس میان بامیهها یک عدد فلفل تند و چند حبه سیر قرار دهید. باقی بامیهها را نیز عمودی و مرتب روی یکدیگر بچینید. شیشه ترشی باید کاملا پر شود. محلول ترشی را روی بامیهها بریزید تا جاییکه کاملا روی بامیهها را بپوشاند. درب شیشه را محکم ببندید و ظرف را درون یخچال قرار دهید. پس از حدود یک هفته ترشی بامیه شما قابل استفاده است. نوش جان!
اگر به تهیه ترشیهای خانگی علاقه دارید آشنایی با طرز تهیه ترشی مخلوط را به شما پیشنهاد میدهیم.
طرز تهیه ترشی بامیه با گوجه
در طرز تهیه ترشی بامیه با گوجه ابتدا بامیهها را بشویید و برگ و دم آنها را جدا کنید. مانند طرز تهیه ترشی لیته، نیمکیلو گوجهفرنگی را رنده و یا با غذاساز پوره کنید. سپس بامیهها را همراه با سرکه، فلفل و پوره گوجهفرنگی درون قابلمه بریزید. مواد را برای یک ربع و با حرارت ملایم تفت دهید. ترشی داغ را درون شیشههای دلخواه خود بریزید و مقداری سرکه به آن اضافه کنید. شیشه را درون یخچال قرار دهید. پس از ۲ هفته ترشی شما آماده است.
نکات مهم در طرز تهیه ترشی بامیه
- برای آنکه ترشی بامیه شما طعم تندتری داشته باشد میتوانید شکافی روی فلفل ایجاد کنید.
- استفاده از شوید خشک و ترخون خشک در طرز تهیه ترشی بامیه مجلسی باعث خوشمزهتر شدن و خوشعطرتر شدن ترشی شما میشود.
- اگر عجله دارید میتوانید از طرز تهیه ترشی بامیه خانگی همراه با جوشاندن مواد استفاده کنید. در این روش کافی است مواد را درون شیشه بریزید و درب آن را ببندید. سپس درون قابلمهای تا تیمه آب بریزید و شیشه ترشی را درون آن قرار دهید. قابلمه را روی حرارت ملایم بگذارید. پس از ۲۰ دقیقه ترشی شما آماده است.
منبع
نوشته طرز تهیه ترشی بامیه اولین بار در دیجیکالا مگ. پدیدار شد.
0 نظرات