مادربزرگ عادت نداشت صبر کند تا غورهها برسند و انگور شوند. همیشه دو مشت غوره تازه از روی درخت میچید تا برای وعدههای ناهار و شام دسر کند. دسر محبوبش ترشی غوره شمالی بود. طرز تهیهاش را از خاله بزرگترش یاد گرفته بود. تابستان گذشته بود که مقدار مواد مورد نیاز برای ترشی غوره و فوتوفنهایش را برایم توضیح داد. میگفت حیف است تابستان بگذرد و این دسر را درست نکرده باشیم. در این مقاله از دیجیکالا مگ طرز تهیه این ترشی خوشمزه را نوشتهام. امیدوارم شما هم مثل من آن را تهیه کنید و لذت ببرید.
موارد لازم برای طرز تهیه ترشی غوره
عنوان | مقدار |
غوره | نیمکیلوگرم |
سرکه سفید | ۱ پیمانه |
آب جوشیده خنک | ۱ پیمانه |
نمک | ۱ قاشق غذاخوری |
طرز تهیه ترشی غوره
در طرز تهیهی ترشی غوره کافی است مراحل زیر را سپری کنید:
- آمادهسازی غوره: ابتدا غورهها را بشویید. سپس دانههای لهشده، برگهها و شاخههای اضافی را از غورهها جدا کنید. بسته به سلیقه خود میتوانید خوشههای غوره را به خوشههای کوچکتر تقسیم کنید یا دانههای غوره را جدا کنید و درون ظرف دلخواه خود بریزید.
- خشک کردن غوره: پارچهای تمیز روی سینی پهن کنید و غورهها را روی آن بریزید. سطح غورهها باید کامل خشک شود و نمدار نباشد.
- تهیه ترشی: یک قاشق غذاخوری نمک را در یک لیوان آب جوشیده سردشده حل و سرکه را به آن اضافه کنید. غورهها را درون شیشههای تمیز و خشک بریزید و ترکیب سرکه و نمک را به آن اضافه کنید. درب شیشه را ببندید و ظرف را در محیطی خنک، تاریک و خشک قرار دهید. پس از ۱ هفته ترشی غوره شما آماده است.
اگر به ترشیهای تند علاقه دارید مطالعه طرز تهیه ترشی بندری را به شما پیشنهاد میدهیم.
نکات تهیه ترشی غوره
- برای جلوگیری از کپک زدن ترشی غوره، غورهها را میتوانید در مقداری آبغوره بجوشانید.
- در طرز تهیه ترشی غوره شمالی بهتر است از غورههای بدون دانه یا از نوع عسکری استفاده کنید.
- استفاده از فلفل تند، سیر و سبزیجات معطر در طرز تهیه ترشی غوره شور، مانند طرز تهیه ترشی لیته، به خوشمزهتر شدن این دسر کمک میکند.
نوشته طرز تهیه ترشی غوره شمالی خوشمزه اولین بار در دیجیکالا مگ. پدیدار شد.
0 نظرات