اگر بخواهید قهوه را از کافه تهیه کنید احتمالا باریستا در مورد درصد قهوه عربیکا و روبوستا سوال میپرسد. برای آنکه بتوانید راحتتر تصمیم بگیرید باید با ویژگی هر یک از این قهوهها آشنا باشید. قهوه عربیکا تلخی و اسیدیته ملایمی دارد. اما قهوه روبوستا کافئین بیشتری دارد و تلختر است. ترکیب این نوشیدنیها را میتوانید در منزل و با بهترین دستگاه اسپرسو ساز خانگی تهیه کنید. برای آشنایی بیشتر با بهترین ترکیب قهوه عربیکا و روبوستا در این مقاله از دیجیکالا مگ همراه من باشید.
مقایسه قهوه عربیکا و روبوستا
ویژگی | عربیکا | روبوستا |
عطر و طعم | شیرین و ملایم | تلخ و شدید |
اسیدیته | زیاد | کم |
کافئین | حدود ۱.۵% | حدود ۲.۵% |
شکل و اندازه دانهها | کشیده، بیضی و صاف | گرد و کوچک |
کرما در اسپرسو | کمتر و روشن | تیره و پایدار |
جدول مقایسه بهترین ترکیب قهوه عربیکا و روبوستا
نسبت عربیکا به روبوستا | کاربرد | مزیت | بهترین روش دم کردن |
۹۵ به ۵ | تهیه اسپرسوهای ملایم | تلخی زیادی ندارد | قهوه دمی (V60، کمکس، فرنچپرس) |
۹۰ به ۱۰ | ترکیب رایج اسپرسو | بین عطر و کرمای آن تعادل برقرار است | اسپرسو و موکاپات خانگی |
۸۰ به ۲۰ | ترکیب محبوب در کافهها | عطر عربیکا حفظ میشود ولی طعم روبوستا قالب است | اسپرسو حرفهای، کاپوچینو |
۷۰ به ۳۰ | ترکیب قوی برای اسپرسو | عطر و طعم روبوستا قالب است | اسپرسو، لاته، موکاپات |
۵۰ به ۵۰ | قهوههایی با طعم عالی | کافئین بالایی دارد و انرژیزا است | اسپرسو سنگین، قهوه ترک |
۳۰ به ۷۰ و بیشتر | برای افراد خاص | تلخی و کرمای بسیار زیادی دارد | قهوه ترک، اسپرسو صنعتی |
نکات تهیه بهترین ترکیب قهوه عربیکا و روبوستا
برای تهیه بهترین ترکیب قهوه عربیکا و روبوستا برای اسپرسو باید دانههای باکیفیت تهیه کنید. درصورت باکیفیت نبودن دانههای قهوه طعم نوشیدنی شما خراب میشود.
قهوه را ابتدا با مقدار کمی روبوستا تهیه کنید تا ذائقه خود یا مشتریانتان را بشناسید. چندبار هر ترکیب را تهیه کنید.
اگر خواص قهوه برایتان مهم است یا به نوشیدنی با کافئین بالا علاقه دارید مقدار روبوستای آن را بیشتر کنید.
نوشته بهترین ترکیب قهوه عربیکا و روبوستا کدام است؟ اولین بار در دیجیکالا مگ. پدیدار شد.
0 نظرات